Nacionalni park "Plitvička jezera"

Dobrodošli!

Dobrodošli na službene stranice Nacionalnoga parka Plitvička jezera!

Stranica je koncipirana na način da se posjetiteljima, ovisno o afinitetima i području interesa, omogući pristup raznolikoj sadržajnoj tematici. Ovdje možete pronaći najvažnije informacije o cjelokupnoj ponudi, dodatnim uslugama kao i ostalim mogućnostima koje su na raspolaganju.

U širokom i raznolikom izborničkom dijapazonu sadržaja dostupne su informacije koje će Vam pomoći da čim bolje organizirate svoj posjet i boravak ili pak da upotpunite i proširite dosadašnja saznanja o Parku, njegovoj posebnosti kao i o prirodnim vrijednostima. Za one koji svoje interese usmjeravaju ka znanstvenim tekstovima, pripremili smo i dio iz te tematike.

Kažu da svako godišnje doba ima svoje čari i posebnosti, a da je tome tako svjedoče i Plitvička jezera koja svakom izmjenom boja, svakim novim buđenjem, okovana ledom ili pak u hladovini krošanja drveća ostavljaju poseban, neponovljiv i neprocjenjiv dojam.

Plitvička jezera su stalna, ali uvijek i iznova drugačija, tako da će Vas zasigurno iznenaditi nekim novim doživljajem, nekom novom spoznajom. Kako bismo dočarali i približili Vam barem mali djelić te ljepote i prirodnog ugođaja, pripremili smo kratku virtualnu šetnju kroz Park.

Pretočite virtualno u stvarno i posjetite Nacionalni park Plitvička jezera!

Za sve dodatne informacije i pitanja slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte na info@np-plitvicka-jezera.hr ili telefonski na 053 751 014 i 053 751 015.
Veselimo se Vašem dolasku i radujemo se svakom ponovnom susretu!