Ljetni doživljaj Plitvičkih jezera

Urednik Blog

Dragi naši,

za ljetni posjet Plitvičkim jezerima, za vas smo pripremili zanimljive aktivnosti i ponude. Želja nam je da provedete ljetne dane na najljepši mogući način kod nas, ali i pokazati vam da uz Plitvička jezera možete i trebate doživjeti iskustvo okolice te vidjeti sve ljepote Lika Destinacije. Taj doživljaj ovdje kod nas nazivamo #PlitvičkiDoživljaj u Lika Destinaciji ili #PlitviceFullExperience u #LikaDestination. A ljeto u kombinaciji s predivnom prirodom mora biti dobitna kombinacija za odličan bijeg od užurbane svakodnevnice.

Što smo sve pripremili za vas?


10% popusta na programe jahanja na Ranchu Equus Igni


Od 01.07. do 31.07.2019. godine, posjetite Ranch Equus Igni, pokažite svoju ulaznicu iz našeg Parka i ostvarite 10% popusta na sljedeće aktivnosti:

  • Jahanje za početnike 
  • Terensko jahanje (1-3 sata)
  • Poludnevni izlet (napomena: program je za iskusne jahače i mora se dogovoriti nekoliko dana unaprijed)
  • Dnevni izlet (napomena: program je za iskusne jahače i mora se dogovoriti nekoliko dana unaprijed)

RADNO VRIJEME: Zbog vrućina i odmora konja ljetno radno vrijeme je od 8:00 do 12:00 sati i od 16:00 do 20:00 sati

NAPOMENA: potrebna je najava dolaska za sve programe. Za programe poludnevnog i dnevnog izleta potrebno javiti se nekoliko dana unaprijed. Kontakte i informacije možete pronaći na web stranici Rancha Equus Igni.


230,00 umjesto 350,00 kn za najam električnog bicikla


Od 01.07. do 31.07.2019. godine, unajmite električni bicikl na 24 sata, pokažite svoju ulaznicu iz našeg Parka i platite 230,00 umjesto 350,00 kn.

Najam uključuje: bicikl, kacigu, kartu, lokot, set za popravak i dostavu do vašeg smještaja.

NAPOMENA: potrebna je prethodna najava na info@plitvicebike.com. Više informacija možete pronaći na web stranici Plitvice Bike&Bed-a.

Ako vas još nismo nagovorili, preporučamo da pogledate nekoliko fotografija Rancha Equus Igni i Plitvice Bike&Bed-a, vjerujemo da ćete brzo odlučiti kada dolazite doživjeti naš #PlitviceFullExperience u Lika Destinaciji.

Veselimo se vašem dolasku!

Ranch Equus Igni, Plitvice Bike&Bed i Nacionalni park Plitvička jezera