Hotel je trenutno zatvoren

Osim atraktivne lokacije na tek par koraka udaljene od samog ulaza u posjetiteljsku zonu Nacionalnog parka, ugodne atmosfere za koju je velikim dijelom zasluženo ljubazno i susretljivo osoblje hotela, hotel karakterizira jedna specifičnost zbog čega je pogodan za smještaj gostiju organiziranih grupa. Hotel Bellevue** posluje kao garni hotel , odnosno nudi samo uslugu noćenja s doručkom*, a gosti s pansionskom uslugom ručka ili večere obroke konzumiraju u restoranu  hotela Plitvice. Kao takav, hotel je odličan izbor za velike grupe kojima je cilj istražiti prirodne ljepote Like i mogućnosti aktivnog odmora u zelenom srcu Plitvica.

Da se u neposrednoj blizini hotela Bellevue ne nalazi hotel Plitvice, mogli biste steći dojam kao da se sami nalazite u prirodi- samo vi i huk vode, zelena stabla te pokoja ptica ili vjeverica. Mjesto je to u kojem vas neće dotaknuti ništa od suvremenog svijeta koji ste ostavili za sobom.

*U 2023. godini doručak je moguće konzumirati u obližnjem hotelu Plitvice

Hotel je sagrađen 1963. godine, a njegov izgled se savršeno  stapa s prirodom koja ga okružuje- tople i zemljane boje, fasada prekrivena drvom, stabla koja se nadvijaju nad krov. Ono što očarava svakako je i pogled iz soba hotela na livadu pod prozorom, zelena krošnje i jezero usred-šume. Vaša je to savršena oaza mira.

Hotel raspolaže sa 74 smještajne jedinice:
Economy dvokrevetna soba / Economy double room
Economy dvokrevetna soba s dodatnim krevetom / Economy room double with extra bed
Standard dvokrevetna soba s pogledom na šumsku stranu / Standard double room park side
Standard dvokrevetna soba s balkonom i pogledom na jezersku stranu / Standard double room lake side with balcony
Standard jednokrevetna soba s pogledom na šumsku stranu / Standard single room park side

Hotel Bellevue posjeduje i vlastiti parking, nudi uslugu pranja rublja, a gostima je na raspolaganju recepcija otvorena od 00:00 do 24:00.

Za slađi doručak

Ovisno o vašim željama, uzmite vrijeme  za sebe i uživajte u iskustvu doručkovanja s pogledom na netaknutu prirodnu s balkona vaše sobe ili s ljetne terase hotela. Doručak na otvorenom, s očaravajućim pogledom i šarmom Plitvičkih jezera, zasigurno će dati još slađi okus svakom zalogaju. Pripremite stoga svoje nepce na lokalne okuse, bogatstvo autohtonih namirnica i prvi obrok u dana kojem pečat daju sastojci karakteristični za područje Like. A  kada tako započne dan, možete samo zamisli kako će završi.

S obzirom na blizinu restorana hotela Plitvice i restorana Poljana, svoje gurmanske vidike možete dodatno proširiti specijalitetima tipičnima za ovaj kraj. Štoviše, osigurat će to oznaka Lika Quality koju ponosno nose jela proizašla iz restorana, za doživljaj objedovanja satkan od autentičnih mirisa i okusa Lika.

Aktivnosti u Parku i u njegovoj okolici

Istražite Nacionalni park Plitvička jezera kroz jedan od osam programa obilaska koje vam nudi,  unajmite  maleni čamac i sami istražite najveće jezero Kozjak ili odaberite neku od brojnih drugih aktivnosti koje se nalaze u okolici Parka te se okušajte u jahanju netaknutim šumama koje graniče s Nacionalnim parkom, kajakarenju po kristalno čistoj rijeci Gackoj, istražite život Nikole Tesle u Memorijalnom centru ili se okušajte u adrenalinskim aktivnostima.