Akcija čišćenja “Zajedno čistimo Nacionalni park Plitvička jezera”

Urednik Važne obavijesti


Povodom obilježavanja 70 godina Nacionalnog parka Plitvička jezera i 40 godina od upisa na UNESCO-ov Popis svjetske prirodne baštine, pozivamo Vas da nam se pridružite u subotu, 11. svibnja 2019. godine u akciji zajedničkog čišćenja naziva “Zajedno čistimo Nacionalni park Plitvička jezera”.

Tom prigodom bit će osigurani besplatan ulaz u Nacionalni park i obrok za sudionike akcije, a svakako garantiramo i dobru zabavu uz zajedničko druženje kojim ćemo pridonijeti čistoći našeg najstarijeg nacionalnog parka i neopisivo vrijednog blaga koje moramo očuvati za buduće naraštaje.

S obzirom na to da je broj sudionika ograničen, molimo da svoj dolazak s brojem sudionika prijavite na mail adresu prijave@np-plitvicka-jezera.hr najkasnije do 8. 5. 2019. godine.

U suradnji s FlixBusom osiguran je besplatan prijevoz autobusom iz Zagreba. Kako je broj mjesta ograničen, molimo vas da prilikom prijave navedete i da li vam je potreban prijevoz. Sve detalje vezane uz održavanje akcije primit ćete naknadno nakon prijave.

          FlixBus – green mobility partner za ovaj projekt

*Napomena: u slučaju vremenskih neprilika, Javna ustavno zadržava pravo promjene datuma održavanja akcije o čemu ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

U iskrenoj nadi da ćete svojim dolaskom pridonijeti našoj akciji, srdačno vas pozdravljamo!

Nacionalni park Plitvička jezera

 

Više o rođendanu Parka saznajte ovdje.