Kampiranje u blizini nacionalnih parkova Hrvatske

Urednik Važne obavijesti

Koliko ste nacionalnih parkova i parkova prirode posjetili do sada?

Hrvatska ima 8 nacionalnih parkova, 11 parkova prirode i veliki broj prirodnih rezervata. Velika većina nas je posjetila barem jedan dio od tog neprocjenjivog prirodnog bogatstva.

Međutim, postavlja se pitanje koliko ste istinski doživjeli te zaštićene prirodne oaze?
Ne samo kao redovni posjetitelj, nego gledajući buđenje ili smirivanje prirode sa izlaskom ili zalaskom sunca? Koliko ste duboko osjetili okuse, mirise i zvukove prirode u proljeće, ljeto, jesen ili zimu? Kojim ste se aktivnostima bavili u parkovima prirode i nacionalnim parkovima?

Obično je odgovor i opravdanje da živimo jako ubrzano, da život jednostavno prolazi pokraj nas, i da za sve te lijepe i poželjne doživljaje nemamo dovoljno ili novaca ili vremena ili …

CAMPING near PARKS in CROATIA je projekt koji spaja nacionalne parkove i parkove prirode sa aktivnostima i pristupačnim smještajem na kamp parcelama ili u mobilnim kućicama u neposrednoj blizini netaknute prirode parkova.

KARTU PRIRODNIH LJEPOTA HRVATSKE, kao i sve bitne informacije o parkovima i kampovima u blizini parkova, možete pronaći na www.CAMPINGinPARKS.eu

Istinski doživite prirodu. Budite aktivni u bilo koje doba godine. Osjetite okuse, mirise, zvukove i promjene u prirodi. Spavajte zagrljeni sa prirodom i probudite prirodu u sebi!