Dodjela nagrada u Izboru za najljepšu okućnicu

Urednik Blog, Novosti

Sa zadovoljstvom objavljujemo da je u četvrtak, 20.07.2023., održana svečana dodjela novčanih nagrada sudionicima Nagradnog natječaja za najljepšu okućnicu.

Ovog, drugog po redu natječaja, izdvojili su se prekrasni vrtovi iz Gornjih Vrhovina, Gornjeg Babinog Potoka, Selišta Drežničkog i Oštarskih Stanova, čiji su vlasnici zasluženo osvojili prva mjesta. Unatoč iznimno malom broju ovogodišnjih natjecatelja, njihova predanost i ljubav prema vrtlarstvu bili su jasno vidljivi u svakom kutku njihovih predivno uređenih vrtova.

Nažalost, ovogodišnji natječaj suočio se s izazovima nesklonog vremena. Kiša i loše vrijeme ometali su naše natjecatelje u pripremi i prezentaciji svojih vrtova u najboljem svjetlu. Unatoč tim poteškoćama, neki su hrabro kročili naprijed i predstavili svoje raskošne okućnice, koje su nas očarale svojom ljepotom i kreativnošću.

Želimo čestitati svim sudionicima na sudjelovanju i njihovoj neumornoj predanosti očuvanju ljepote prirode i okoliša. Ove godine, unatoč izazovima, njihova strast prema vrtlarstvu inspirirala nas je i potaknula na još veću brigu o prirodi koja nas okružuje.

Zahvaljujemo se svima koji su doprinijeli uspjehu ovog natječaja i veselimo se novim prilikama za promicanje ljepote prirode i okoliša. Čestitamo još jednom pobjednicima i s nestrpljenjem očekujemo idući Nagradni natječaj za najljepšu okućnicu!