Jesenski doživljaj Plitvičkih jezera

Urednik Blog

 

… Ne mogu podnijeti traćenje dragocjenog jesenjeg sunca ostajući u kući. Stoga sam proveo gotovo čitav dan na zraku.”Nathaniel Hawthorne

 

Dragi naši,

za jesenski posjet Plitvičkim jezerima, za vas smo pripremili brojne aktivnosti i ponude. Želja nam je da provedete predivne jesenske dane na najljepši mogući način kod nas, ali i pokazati vam da uz Plitvička jezera možete i trebate doživjeti iskustvo okolice te vidjeti sve ljepote plitvičkog kraja. Taj doživljaj ovdje kod nas nazivamo #PlitvičkiDoživljaj ili #PlitviceFullExperience. A jesen u kombinaciji s predivnom prirodom mora biti dobitna kombinacija za odličan bijeg od užurbane svakodnevnice.

Što smo sve pripremili u ovo čarobno doba godine za vas?

 

Jesenski promotivni tjedan u Nacionalnom parku Plitvička jezera (05.10. – 14.10.2018.)

Naš jesenski promotivni tjedan malo je dulji od uobičajenog tjedna, odnosno traje 10 dana u listopadu 2018. (05.10.-14.10.2018., uključujući 14.10.2018.), a uz njega smo pripremili i brojne druge zanimljive ponude o kojima možete pročitati niže u tekstu. Ljubazno vas molimo da prilikom planiranja posjete obratite pozornost na sljedeće preporuke:

  • ponesite odgovarajuću odjeću i obuću
  • ponesite zaštitu od kiše i sunca (kišobran, kabanicu,…)
  • provjerite vremensku prognozu prije dolaska u Park
  • svakako se prethodno informirajte o dužini obilaska pojedinih staza kako biste imali dovoljno vremena za obilazak željenog programa. Sve programe možete pronaći na našoj mobilnoj aplikaciji na linku.

Napomena: promotivne cijene vrijede samo za individualne goste koji kupuju ulaznicu na licu mjesta. 

Cijene u navedenom tjednu su promotivne, ali i dalje obuhvaćaju sve što inače naše ulaznice obuhvaćaju:

Gastro ponuda u promotivnom tjednu (05.10. – 14.10.2018.)

Da biste uz doživljaj prirode Nacionalnog parka doživjeli i gastronomiju plitvičkog kraja, za vas smo pripremili posebne menije po posebnim cijenama, a cijeli popis možete pronaći na sljedećem linku. 

Veselimo se vašem dolasku!

 

Zajednička ulaznica za 9 lokaliteta Lika Destinacije: 300,00 kn za 9 lokaliteta (aktivno do 31.10.2018.)

Do 31.10.2018. osjetite pravi #PlitvičkiDoživljaj odnosno #PlitviceFullExperience : Jesen u Lika destinaciji kroz koji imate priliku posjetiti 3 nacionalna parka, park prirode, špilje, pećinski park, memorijalni centar i centar za autohtone vrste riba i rakova za 300,00 kuna (odrasli) i 200,00 kuna (djeca 7-18). Svoj paket vouchera za ulaze u sva područja možete kupiti u Nacionalnom parku Plitvička jezera na ulazu 1, ulazu 2 i pomoćnom ulazu Flora. Sve detalje pročitajte na linku.

 

 

15% popusta na ulaznicu za Aquatiku –  slatkovodni akvarij Karlovac (22.09. – 21.10.2018.)

U suradnji s Aquatikom – slatkovodnim akvarijem, za vas smo pripremili posebnu ponudu: od 22.09. do 21.10.2018. nakon obilaska Nacionalnog parka Plitvička jezera, posjetite Aquatiku, pokažite svoju ulaznicu iz našeg Parka i ostvarite 15% popusta na njihovu ulaznicu. Sve detalje pročitajte na linku.

 

Jesenski aranžmani u hotelu Jezero, NP Plitvička jezera (01.09.2018. – 31.10.2018.)

Hotel Jezero smješten je u centralnom području 16 slikovitih prirodnih jezera, samo 300 m od najvećeg jezera Kozjak. Hotel ima lobby bar, glavni restoran, a la carte restoran te hotelski sportski kompleks sa četverostaznom kuglanom. Whirpool masažni bazen, dvije finske saune, turska parna kupelj, fitness dvorana i salon za masažu nude mogućnosti za relaksaciju i odmor. Detalje o jesenskim aranžmanima možete pročitati na linku.

 

Jesenski aranžmani u hotelu Plitvice, NP Plitvička jezera (01.09.2018. – 31.10.2018.)

Hotel Plitvice smješten je na platou Velike poljane s jedinstvenim pogledom na Gornja jezera, okolnu šumu i planinske vrhove. Hotel je s najdužom turističkom tradicijom među hotelima nacionalnog parka, djelo poznatog hrvatskog arhitekta Marijana Haberlea. Hotel ima lobby bar, a la carte restoran s bogatom gastronomskom ponudom internacionalne kuhinje, suvenirnicu i vlastiti besplatni parking. Detalje o jesenskim aranžmanima možete pročitati na linku.

 

Okusi jeseni u hotelu Grabovac (29.09.2018. – 31.10.2018.)

U hotelu Grabovac, u doba padanja lišća, od 29.rujna do 31.listopada, slavimo okuse, boje i mirise svježih jesenskih namirnica u pomno skrojenom sezonskom jelovniku koji sadržava Lika Quality proizvode, koje proizvode lokalni poljoprivrednici na tradicionalan način pod kontrolom stručnjaka. Na jelovniku će se tako naći domaća juha od bundeve, pohane gljive, škripavac sa žara preliven umakom od meda, pureći odrezak u umaku od gljiva s njokima od batata… Lika je poznata po prelijepom krajoliku, obilju ljekovitih trava i čistoj vodi te je u takvom okruženju, zbog posebno kvalitetne ispaše stoke, hrana na ovom području iznimnog okusa i zdravlja. U sustavu Lika Quality hrane trenutačno se nalazi 98 proizvoda. A što je sve u ponudi okusa jeseni u našem hotelu Grabovac, možete pročitati na linku

 

Veselimo se vašem dolasku!

Vaš Nacionalni park Plitvička jezera