Ljetni doživljaj Plitvičkih jezera

Urednik Novosti

Dragi naši,

za ljetni posjet Plitvičkim jezerima, za vas smo pripremili zanimljive aktivnosti i ponude. Želja nam je da provedete ljetne dane na najljepši mogući način kod nas, ali i pokazati vam da uz Plitvička jezera možete i trebate doživjeti iskustvo okolice te vidjeti sve ljepote Lika Destinacije. Taj doživljaj ovdje kod nas nazivamo #PlitvičkiDoživljaj u Lika Destinaciji ili #PlitviceFullExperience u #LikaDestination. A ljeto u kombinaciji s predivnom prirodom mora biti dobitna kombinacija za odličan bijeg od užurbane svakodnevnice.

Što smo sve pripremili za vas?


25% popusta na kajaking na rijeci Gackoj


Od 01.09. do 30.09.2019. godine, posjetite Velebit aktivnosti, pokažite svoju ulaznicu iz našeg Parka i ostvarite 25% popusta na kajaking prozirnim kajacima na rijeci Gackoj.

NAPOMENA: preporuka je najava dolaska. Kontakte i informacije možete pronaći na web stranici Velebit aktivnosti.


15% popusta na Quad safari Skrivena Blaga Gacke


Od 01.09. do 30.09.2019. godine, posjetite Velebit aktivnosti, pokažite svoju ulaznicu iz našeg Parka i ostvarite 15% popusta na vožnju quadovima dolinom Gacke pored najznačajnih spomenika i prirodnih ljepota (Vrila Gacke, Svetište boga Mitre, muzej aviona, Majerovo vrilo…).

NAPOMENA: obvezna je najava dolaska. Kontakte i informacije možete pronaći na web stranici Velebit aktivnosti.


15% popusta na usluge jahanja u Fairylandu – Konjičkom centru Rastoke


Od 01.09. do 30.09.2019. godine, posjetite Fairyland – Konjički centar Rastoke, pokažite svoju ulaznicu iz našeg Parka i ostvarite 15% popusta na ponuđene programe jahanja.

NAPOMENA: obvezna najava dolaska na broj +385953842705. 


15% popusta na posjet slatkovodnom akvariju Aquatika


Od 01.09. do 30.09.2019. godine, posjetite slatkovodni akvarij Aquatiku, pokažite svoju ulaznicu iz našeg Parka i ostvarite 15% popusta na posjet akvariju.

Ako vas još nismo nagovorili, preporučamo da pogledate nekoliko fotografija prozirnih kajaka na rijeci Gackoj, jahanja u Fairylandu – konjičkom centru centru Rastoke i slatkovodnog akvarija Aquatika, vjerujemo da ćete brzo odlučiti kada dolazite doživjeti naš #PlitviceFullExperience u Lika Destinaciji.

Veselimo se vašem dolasku!

Velebit aktivnosti, Fairyland – Konjički centar Rastoke, Slatkovodni akvarij Aquatika i Nacionalni park Plitvička jezera