Ljetni doživljaj Plitvičkih jezera

Urednik Novosti

Dragi naši,

za ljetni posjet Plitvičkim jezerima, za vas smo pripremili zanimljive aktivnosti i ponude. Želja nam je da provedete ljetne dane na najljepši mogući način kod nas, ali i pokazati vam da uz Plitvička jezera možete i trebate doživjeti iskustvo okolice te vidjeti sve ljepote Lika Destinacije. Taj doživljaj ovdje kod nas nazivamo #PlitvičkiDoživljaj u Lika Destinaciji ili #PlitviceFullExperience u #LikaDestination. A ljeto u kombinaciji s predivnom prirodom mora biti dobitna kombinacija za odličan bijeg od užurbane svakodnevnice.

Što smo sve pripremili za vas?


20% popusta na posjet pećinskom parku Grabovača


Od 01.08. do 31.08.2019. godine, posjetite pećinski park Grabovaču, pokažite svoju ulaznicu iz našeg Parka i ostvarite 20% popusta na posjet ovom zanimljivom pećinskom parku.


15% popusta na zipline Pazi Medo


Od 01.08. do 31.08.2019. godine, posjetite zipline Pazi Medo, pokažite svoju ulaznicu iz našeg Parka i ostvarite 15% popusta na aktivnost spuštanja zipline-om.

NAPOMENA: potrebna je najava dolaska. Kontakte i informacije možete pronaći na web stranici zip line-a Pazi Medo.


10% popusta na jahanje na Ranču Terra


Od 01.08. do 31.08.2019. godine, posjetite ranč Teruu, pokažite svoju ulaznicu iz našeg Parka i ostvarite 10% popusta na ponuđene programe jahanja.

NAPOMENA: potrebna je najava dolaska. Kontakte i informacije možete pronaći na web stranici ranča Terra.

Ako vas još nismo nagovorili, preporučamo da pogledate nekoliko fotografija pećinskog parka Grabovača, zipline-a Pazi Medo i Ranča Terra, vjerujemo da ćete brzo odlučiti kada dolazite doživjeti naš #PlitviceFullExperience u Lika Destinaciji.

Veselimo se vašem dolasku!

Pećinski park Grabovača, Zipline Pazi Medo, Ranč Terra i Nacionalni park Plitvička jezera