Nacionalni park Plitvička jezera na prvom mjestu Travelers’ Choice® Best of the Best Hrvatska 2024.

Urednik Novosti

Nacionalni park Plitvička jezera nagrađen od strane Tripadvisor® u sklopu nagrade Travelers’ Choice® Best of the Best Hrvatska 2024.

Nacionalni park Plitvička jezera dobitnik je Tripadvisor nagrade Travelers’ Choice Best of the Best za 2024. godinu, kao prva najbolja atrakcija od ukupno 10 rangiranih. Naš Park je prepoznat kao jedan od najboljih u Hrvatskoj zahvaljujući iznimnim recenzijama i ocjenama posjetitelja. Ove nagrade priznaju omiljene destinacije putnika, hotele, restorane, aktivnosti i još mnogo toga, na temelju recenzija i mišljenja putnika i gostiju diljem svijeta na Tripadvisoru tijekom 12-mjesečnog razdoblja. Dobitnici nagrade Best of the Best nalaze se među najboljih 1% lokacija na Tripadvisoru, što ih izdvaja kao omiljene destinacije putnika za 2024. godinu.

Ova nagrada i ove godine potvrđuje iznimnu kvalitetu i nezaboravno iskustvo koje Nacionalni park Plitvička jezera pruža posjetiteljima. Ponosimo se što smo primili ovu prestižnu nagradu i izražavamo zahvalnost svim našim posjetiteljima koji su podijelili svoje iznimno pozitivne dojmove o Parku!

Pogledajte sve recenzije i saznajte više o Nacionalnom parku Plitvička jezera ovdje.


O Tripadvisoru

Tripadvisor, najveća svjetska platforma za vođenje putovanja*, pomaže stotinama milijuna ljudi svakog mjeseca** da postanu bolji putnici, od planiranja preko rezervacije do odlaska na putovanje. Putnici diljem svijeta koriste stranicu i aplikaciju Tripadvisor kako bi otkrili gdje odsjesti, što raditi i gdje jesti na temelju uputa onih koji su tamo već bili. S više od 988 milijuna recenzija i mišljenja o gotovo 8 milijuna tvrtki, putnici se okreću Tripadvisoru kako bi pronašli ponude za smještaj, rezervirali iskustva, rezervirali stolove u ukusnim restoranima i otkrili sjajna mjesta u blizini. Kao tvrtka za turističko vođenje dostupna na 43 tržišta i 22 jezika, Tripadvisor olakšava planiranje bez obzira na vrstu putovanja.

Podružnice Tripadvisora, Inc. (NASDAQ:TRIP), posjeduju i upravljaju portfeljem medijskih robnih marki i tvrtki za putovanja, koje djeluju na različitim web-mjestima i aplikacijama, uključujući sljedeće web-mjesta: www.bokun.io, www.cruisecritic.com, www.flipkey.com, www.thefork.com, www.helloreco.com, www.holidaylettings.co.uk, www.housetrip.com, www.jetsetter.com, www.niumba.com, www.seatguru.com, www.singleplatform.com, www.vacationhomerentals.com i www.viator.com.

* Izvor: SimilarWeb, mjesečno dedupliciranje pojedinačnih korisnika, rujan 2021.

** Izvor: Tripadvisor interne log datoteke