Nacionalni park Plitvička jezera oduševljava izvanrednim rezultatima

Urednik Blog, Novosti

S ponosom dijelimo izvanredne rezultate istraživanja provedenog među putnicima GetByFerry.com i GetByBus.com platforme. Hrvatska je iz godine u godinu, sve popularnija destinacija za odmor, a Plitvička jezera su se istaknula kao nacionalni park koji najviše ispunjava očekivanja posjetitelja.

Prema rezultatima istraživanja, više od 90% gostiju planira povratak u Hrvatsku, 96% bi s oduševljenjem preporučilo Hrvatsku svojim prijateljima, dok se 95% osjećalo iznimno sigurno tijekom boravka u našoj zemlji. Prema službenim podatcima, Hrvatska je do studenog 2023. godine ostvarila gotovo 18 milijuna posjetitelja, a u istom periodu ostvareno je skoro 100 milijuna noćenja. Ovi izvanredni podatci potvrđuju kako je Hrvatska destinacija koja očarava svojom ljepotom i gostoljubivošću.

Na temelju provedenog istraživanja, naš Nacionalni park Plitvička jezera je bio najposjećeniji nacionalni park u sezoni 2023., a uz to je dobio i najvišu ocjenu za ukupno zadovoljstvo te se nalazi pri vrhu u kategoriji prirodnih ljepota. Posjetitelje su najviše impresionirale prirodne ljepote Parka, a u kategoriji čistoće se nalazimo na visokom drugom mjestu. Naša predanost i posvećenost rezultirali su izvrsnim podatcima koji nas motiviraju da nastavimo pružati nezaboravno iskustvo posjetiteljima, uz vrhunsku uslugu i konstantno unaprjeđenje turističke ponude.

GetByBus.com i GetByFerry.com, online platforme za kupnju autobusnih i trajektnih karata, svake godine pozivaju više od 500.000 putnika na sudjelovanje u anketi o zadovoljstvu boravka u Hrvatskoj. Istraživanje je provedeno kako bi se saznalo čime točno Hrvatska privlači posjetitelje, koja mjesta su najpopularnija te što se može očekivati u nadolazećoj sezoni.

Nacionalni park Plitvička jezera, iz godine u godinu, privlači velik broj posjetitelja zbog jedinstvenih prirodnih vrijednosti te nam je iznimno drago što smo prepoznati kao savršena destinacija za odmor.