Otvoren Advent u Nacionalnom parku Plitvička jezera

Urednik Blog, Novosti

Danas je u predivnom Zimskom vrtu hotela Jezero otvoren Advent na Plitvičkim jezerima. Ovaj jedinstveni događaj privukao je mnoge posjetitelje koji su uživali u bogatom sadržaju i raznovrsnoj gastro ponudi. Već od 15:00 sati, svi su imali priliku provozati se kočijom ispred hotela od strane Wild Spring Rancha. U prostoru Zimskog vrta posjetitelji su mogli napraviti fotografiju za uspomenu na Photo booth-u (Photo Agent), a najmlađe je posebno razveselilo oslikavanje lica.

U 18:00 sati, predstava “Čarobna zima” u izvedbi Klauna Šarenka oduševila je sve generacije. Njegova maštovita izvedba i interakcija s publikom stvorili su nevjerojatnu atmosferu i osigurali nezaboravno iskustvo za sve prisutne. U Zimskom vrtu posjetitelji su mogli uživati u tradicionalnim fritulama, pladnju s izborom ličkih sireva, piroškama, plitvičkim kobasicama u pecivu, čaju, toploj čokoladi i kuhanom vinu. Posebno iznenađenje bilo je druženje s Djedom Božićnjakom i bakom Mraz, koji su darivali najmlađe slatkom košarom. Otvorenje Adventa na Plitvičkim jezerima bio je pravi spektakl koji je okupio posjetitelje svih generacija.

Pozivamo vas da nastavite uživati u čarima Adventa na Plitvičkim jezerima koji se održava na dvije lokacije do 2. siječnja 2024. godine. Na ulazu 1 svakim danom možete napraviti prekrasne fotografije s pogledom na Veliki slap, družiti se s Djedom Božićnjakom, Bakom Mraz i zasladiti se fritulama te kuhanim vinom. Druga lokacija je Zimski Vrt hotela Jezero, gdje vikendima možete uživati na toplom u raskošnoj blagdanskoj atmosferi. Druženje s djedom Božićnjakom i bakom Mraz bit će neizostavan dio vašeg posjeta, a možete kušati i odličnu gastro ponudu hotela Jezero.