Spojite rad, užitak boravka u prirodi i doživljaj okusa ličke gastronomije u kongresno banketnoj ponudi Nacionalnog parka Plitvička jezera! U ovoj destinaciji izvanredne ljepote i svjetskog glasa, nudimo organizaciju kongresa, konferencija, radionica i ostalih poslovnih događanja u našim hotelima Jezero i Plitvice, uz individualizirani pristup i profesionalno osoblje koje vam stoji na usluzi kako bi se prilagodilo svim vašim zahtjevima i potrebama.

HOTEL JEZERO

Smješten svega nekoliko minuta hoda od Ulaza 2 u Nacionalni park, Hotel Jezero je jedan od vodećih kongresnih hotela na području Like, s 205 soba, 19 apartmana, kongresnom dvoranom do 220 sjedećih mjesta, 4 dvorane za sastanke s vrhunskom audiovizualnom opremom raspoloživom na zahtjev i besplatnim internetom. Ugodan predah od poslovnih sastanaka osigurat ćemo vam našom gastronomskom ponudom u a la carte i hotelskom restoranu s terasom, lobby barom te wellness sadržajima od kojih se izdvajaju hidromasažni bazen, finska sauna te salon za masažu i njegu tijela.

  • Kongresna dvorana

  • Kongresna dvorana
  • Kongresna dvorana

  • Dvorana Sedra

  • Dvorana Sedra

  • Dvorana Flora

  • Dvorana Flora

  • Dvorane Degenija i Runolist

KONGRESNA DVORANA

FLORA

SEDRA

DEGENIJA I RUNOLIST

HOTEL PLITVICE

Hotel Plitvice, ovo iznimno arhitektonsko ostvarenje koje je uvršteno u zaštićena kulturna dobra Hrvatske, nudi za manje poslovna događanja udobnost i profesionalnost u samom srcu Nacionalnog parka. Raspolaže kapacitetom od 52 sobe, a la carte restoranom od 160 sjedećih mjesta i lobby barom, dok nadahnuća za rad neće nedostajati u salonu za održavanje skupova i seminara za 40-50 sudionika s pogledom na očaravajuće zelenilo u neposrednoj blizini Parka. Audiovizualna oprema je dostupna na zahtjev, a Internet besplatan.

DVORANA ZA SASTANKE

Osigurajte vašim poslovnim partnerima i suradnicima trenutke za pamćenje u zelenoj oazi Nacionalnog parka Plitvička jezera i prepustite nam s povjerenjem organizaciju svog poslovnog događanja

Za sve upite javite nam se na e-mail adresu
mice@np-plitvicka-jezera.hr