Plitvički GASTRO tjedan

npp-admin Novosti

Plitvički GASTRO tjedan – Hotel Grabovac, 
22.07. – 29.07.2017.

Poštovani, 
pozivamo vas na Plitvički GASTRO tjedan u Hotel Grabovac gdje ćete moći uživati u vrhunskoj kuhinji s 3 slijeda za 90 kuna uz autentične mirise i okuse te živu glazbu!

Za vas smo kreirali menije od 3 slijeda sukladno sezonskim namirnicama i plitvičkim specijalitetima. Sve što trebate učiniti je odabrati po jedno jelo iz svakog slijeda i doći u restoran hotela Grabovac od 22.07. do 29.07.2017.

Veselimo vam se!

Ručak

Prvi slijed

Goveđa juha
Dnevna juha
Sir Basa
Slatko-kisela salata
(mrkva, celer, jabuka, kupus, sezam, đumbir, med, limun, suho grožđe)

Glavno jelo

Pureći file umotan u slaninu hamburger na pireu od celera, zelena salata
Bečki odrezak, prženi krumpir, složena salata
Svinjski kotlet s krokantom od kadulje, pekarski krumpir, složena salata
Pastrva sa žara, blitva i slani krumpir, složena salata
Špageti napoliten (umak od rajčice), zelena salata
Rižoto od gljiva, salata od rajčice
Cezar salata

Desert

Voćna salata
Baklava
Sladoled

Večera

Prvi slijed

Juha od rajčice
Dnevna juha
Sir škripavac
Šopska salata
(paprika, rajčica, krastavci, luk crveni, sir)

Glavno jelo

Svinjski medaljoni sa suhim šljivama na umaku od šljivovice, mozaik riža, složena salata
Ramsteak u umaku od šampinjona, njoki, zelena salata
File pastrve poslužen uz svježu lisnatu salatu, tost, umak od hrena
Pileći ražnjići s povrćem, krumpir sa šampinjonima, složena salata
Špageti bolognese, zelena salata
Rižoto od povrća, salata od zelja
Povrće sa žara, krastavci s kiselim mlijekom

Desert

Kolač
Savijača sa sladoledom
Pita od višanja