POZIV NA JAVNI UVID I RASPRAVU ZA PROGRAME ZAŠTITE, NJEGE I OBNOVE ŠUMA ZA ŠUME U DRŽAVNOM VLASNIŠTVU I PRIVATNE ŠUME NACIONALNOG PARKA PLITVIČKA JEZERA

Urednik Blog

Obavještavamo zainteresiranu javnost da Javni uvid u prijedloge Programa zaštite, njege i obnove šuma za šume u Državnom vlasništvu na području NP Plitvička jezera,  kao i  Program zaštite, njege i obnove šuma za  „Privatne šume NP Plitvička jezera“ započinje 2. ožujka 2023. godine i traje do 20. ožujka 2023. godine.

Javni uvid u programe, u navedenom razdoblju, biti će omogućen u prostorijama JU NP Plitvička Jezera, na adresi Josipa Jovića 19, Plitvička Jezera (Višenamjenska dvorana ZSC-a), radnim danom od 9.00 od 13.00 sati.

Javna rasprava održat će se posljednjeg dana javnog uvida, 20. ožujka 2023. godine u 11.00 sati u prostorijama JU NP Plitvička jezera, Višenamjenska dvorana ZSC-a, Josipa Jovića 19.

Javnoj raspravi prisustvovat će predstavnici tvrtke Pro Silva d.o.o. (izvođač radova), JU NP Plitvička jezera i Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja.

Pozivamo zainteresiranu javnost da se odazove pozivu i svojim sudjelovanjem, primjedbama i prijedlozima doprinesu kvalitetnijem konačnom sadržaju Programa zaštite, njege i obnove šuma Nacionalnog parka Plitvička jezera i „Privatne šume NP Plitvička jezera“.

Pisana očitovanja, prijedloge i primjedbe na Programe zaštite, njege i obnove šuma za gospodarske jedinice „Nacionalnog parka Plitvička jezera i Program zaštite, njege i obnove šuma za gospodarsku jedinicu „Privatne šume NP Plitvička jezera“, mogu se dati na mjestu javnog uvida ili dostaviti poštom na adresu: Pro Silva d.o.o. Trg senjskih uskoka 1-2 10020 Zagreb, najkasnije posljednjeg dana javnog uvida.

Kontakti:

  • Za izrađivača: Denis Stoisavljaveić, 091 2363 281
  • Za JU NP Plitvička jezera: Nikola Magdić, 099 2767 228