Studentski posao na Plitvičkim jezerima

Urednik Blog

Otkrijte čudesni svijet Plitvičkih jezera – Pridružite se našem timu studenata!

Dragi studenti,

pozivamo vas da se pridružite našem timu u Nacionalnom parku Plitvička jezera i postanete dio jednog od najljepših prirodnih bisera svijeta. Ako želite raditi u okruženju netaknute prirode, upoznati nove ljude i stjecati neprocjenjivo iskustvo, ovo je prilika koju ne smijete propustiti!

Plitvička jezera najposjećeniji su nacionalni park u Hrvatskoj, s prekrasnim slapovima, jezerima i šumama koje oduzimaju dah. Oduševite se ljepotom prirode dok radite i pružite nezaboravno iskustvo posjetiteljima iz cijelog svijeta.

Tražimo punoljetne studente (M/Ž), energične, motivirane i odgovorne, koji su spremni pružiti izvrsnu uslugu posjetiteljima Nacionalnog parka Plitvička jezera na sljedećim poslovima:

  1. Jednostavni poslovi u ugostiteljstvu i hotelijerstvu: pomoć u hotelima, kampovima i restoranima Nacionalnog parka Plitvička jezera.

Prijavite se odmah i iskoristite ovu izvanrednu priliku za osobni razvoj u jednom od najljepših prirodnih okruženja na svijetu. Nudimo vam:

  1. Mogućnost smještaja
  2. Naknadu za prehranu
  3. Satnica: 5 EUR (37,67 kn)* (uvećanje na rad blagdanom i nedjeljom)
  4. Sanitarne dokumente
  5. Neprocjenjivo iskustvo: Radite u jedinstvenom okruženju prirode koje će vam pružiti nezaboravne trenutke i uspomene
  6. Razvoj vještina: Stjecanje vrijednih komunikacijskih, timskih i organizacijskih vještina koje će vam biti korisne tijekom studija i karijere

Ne propustite ovu priliku da se povežete s prirodom, steknete neprocjenjivo iskustvo i postanete dio našeg tima studenata. Pošaljite svoju prijavu već danas i započnite svoju nezaboravnu avanturu u Plitvičkim jezerima!

POČETAK RADA: ODMAH, kroz cijelu turističku sezonu, ugovor preko studentskog servisa.

Fiksni tečaj konverzije iznosi 1 EUR = 7,53450 KN