Umjetnost u Nacionalnom parku Plitvička jezera

Urednik Novosti

Pripremamo se za treću po redu Likovnu koloniju koja će se održati 8. lipnja 2024. godine u hotelu Jezero. Tema ovogodišnje kolonije je inspiracija prirodom Plitvičkih jezera. U koloniji će sudjelovati dvadeset umjetnika, zaljubljenih u slikanje, iz Likovnog Udruženja Čakovec te umjetnici s područja Zagreba i okolice, pod vodstvom voditeljice Likovne kolonije Mirjane Modrušan.

Umjetnici će slikati motive Plitvičkih jezera na platnu koristeći ulje i akrilne boje, čime će stvoriti svoj slikarski doprinos Nacionalnom parku Plitvička jezera. Očekujemo da će njihova umjetnička interpretacija ovog prekrasnog prirodnog fenomena očarati posjetitelje kolonije i ostaviti trajan dojam na sve ljubitelje likovne umjetnosti.

Izložba slika bit će postavljena u prostoru Zimskog vrta hotela Jezero.

Pripremite se za nezaboravno iskustvo umjetnosti u jednom od najljepših nacionalnih parkova u Hrvatskoj!

Art & Wine u Zimskom Vrtu hotela Jezero

Ako ste ljubitelj umjetnosti, zaljubljenik u slikanje ili jednostavno tražite opuštajuću večer, Art&Wine radionica u Hotelu Jezero očarat će vaša osjetila i ostaviti nezaboravne uspomene.

Kombinacija umjetnosti i vina omogućuje sudionicima da uživaju u degustaciji različitih vrsta vina dok stvaraju vlastita umjetnička djela. Radionica će se održati 25. lipnja 2024. godine u šarmantnoj atmosferi Zimskog vrta hotela Jezero.

Rezervirajte svoje mjesto jer je broj sudionika ograničen te budite dio ovog magičnog spoja umjetnosti i prirode.

Uživajte u opuštenoj atmosferi dok istražujete svoju kreativnost i kušate vrhunska vina!

Informacije i rezervacije
Telefon: +385 (0)53 751 765