Započeo „Tjedan odmora vrijedan“ u Nacionalnom parku Plitvička jezera

Urednik Novosti

Foto: Vedran Božičević

Sunčano i toplo vrijeme proteklog vikenda doprinijeli su uspješnom početku dugo najavljivane akcije „Tjedan odmora vrijedan“ u koju se uključio i Nacionalni park Plitvička jezera. Budući da u listopadu slavimo i 41. rođendan upisa na UNESCO-vu Listu svjetske baštine, ovo je idealna prilika proslaviti rođendan s posjetiteljima kojima smo omogućili povoljnije cijene ulaznica i jesenski doživljaj Parka.

Posjetitelji su, kako bi osigurali svoje ulaznice na vrijeme, iste kupili online, a na terenu su svi držali socijalnu distancu i nosili maske. Zbog epidemioloških razloga broj ulaznica smo limitirali te smo u prva tri dana akcije imali nešto više od 12.000 prodanih ulaznica. Posjetitelji su također iskoristili pogodnosti promotivnih cijena menija u našim restoranima Korana, Jezero i Poljana te uživali u gastro delicijama nacionalnog restorana Lička kuća stoga s ponosom možemo reći da je početak ove akcije ispunio sva naša očekivanja.

A koliko su naši posjetitelji uživali u čarima Parka govore i recenzije koje su nam ostavili na Google-u i TripAdvisoru:

  • „Očima vidiš ljepotu, kroz osjetila primaš miris čiste prirode, a cijelim tijelom doživiš relaksaciju i puniš baterije sretnim mislima.“ S. Huzjak
  • Jedinstveno mjesto na svijetu!“ V. Posavec
  • Mjesto koje morate staviti na spisak za posjetit u svom životu.“ D. Knok

Akcija „Tjedan odmora vrijedan“ traje do nedjelje, 25.10.2020., a prema broju prodanih ulaznica za ovaj tjedan, posebno za nadolazeći vikend, očekujemo velik broj posjetitelja stoga pozivamo sve koji su zainteresirani za posjet, a još nisu kupili svoje ulaznice online, da to učine što prije, posjete nas, uživaju u prirodi, svježem zraku i ljepotama Nacionalnog parka Plitvička jezera.