Pustolovno izletnički centar Rizvan City i NP Plitvička jezera

Urednik Važne obavijesti

Dragi naši,

ako do sada niste primijetili naš službeni hashtag #PlitviceFullExperience, krajnje je vrijeme 🙂

Želja nam je pokazati vam da uz Plitvička jezera možete i trebate doživjeti iskustvo okolice te vidjeti sve ljepote plitvičkog kraja.

Upravo zato, u suradnji s našim kolegama iz Pustolovno izletničkog centra Rizvan city, za lipanj smo za vas pripremili posebnu ponudu:

od 01.06. do 30.06. nakon obilaska Nacionalnog parka Plitvička jezera, posjetite Rizvan city, pokažite svoju ulaznicu iz našeg Parka i ostvarite sljedeće popuste na njihove brojne pustolovne usluge: 

  • 10% popusta na ulaznicu u Escape room “Secret of Nikola Tesla”
    • Escape room je jedinstveni koncept provođenja slobodnog vremena u zatvorenom prostoru koji na zabavan i edukativan način razvija kognitivne vještine, potiče kreativnost i promiče timski dug. Sudionici, uglavnom timovi od nekoliko članova, nalaze se u tematskoj prostoriji u kojoj, rješavajući niz zadataka, otkrivaju misterij. Na raspolaganju imaju 60 minuta, a pred njima su zanimljive zagonetke i prepreke koje zajednički promišljaju i rješavaju.
    • Escape room “Secret of Nikola Teska” je escape soba koju su izgradili kao nadopunu Memorijalnom centru Nikole Teske u Smiljanu. Soba je igra vrlo bogate scenografije pomiješane s posebno projektiranim i izraženim zagonetkama kako bi što bolje dočarale svijet ovog genijalca. Gosti će uživati u atraktivnom okruženju punom čudnih naprava, zanimljivih mehanizama i svjetala svih boja i oblika.

 

  • 20% popusta na kajak safari na rijeci Lici
    • Rijeka Lika je najveća lička ponornica u dužini od 78 kilometara, što je svrstava po duljini toka u drugu po veličini ponornicu Europe. Osvaja na prvi pogled svojom ljepotom i kanjonom kroz koji protiče. U kanjonu Like izgrađena je brana akumulacijskog jezera Kruščica koje će biti krajnja točka ove pustolovine. Kruščica je oaza mira i tišine, prostor izvorne ljepote prirode i reljefa i kao takva pruža nezaboravan doživljaj za svakog ljubitelja prirode, slučajnog posjetitelja ili ribiča koji tamo dolazi u potragu za „ribom života“. Za vrijeme boravka na jezeru Kruščica i kanjonu rijeke Like nerijetko možete doživjeti bliski susret s vidrom, srnom, košutom, jelenom, medvjedom ili vukom.
  • 30% popusta na:
    • Paintball
    • Quad safari
    • Adrenalinski park
    • Zip line
    • Stijene za penjanje
    • Divovsku ljuljačku

Ako vas još nismo nagovorili, preporučamo da pogledate nekoliko fotografija iz Pustolovno izletničkog centra Rizvan city te da posjetite njihovu web stranicu, vjerujemo da ćete brzo odlučiti kada dolazite doživjeti naš lipanjski #PlitviceFullExperience.

Paintball

Adrenalinski park

Divovska ljuljačka

Divovska ljuljačka

Paintball

Stijene za penjanje

Quad safari

Quad safari

Zipline

Kajak safari

Adrenalinski park

 

Veselimo se vašem dolasku!

Pustolovno izletnički centar Rizvan city i Nacionalni park Plitvička jezera