Mudrica – 50% popusta za Međunarodni dan obitelji u NP Plitvička jezera

Urednik Novosti

Nacionalni park Plitvička jezera od 2021. godine ponosni je partner projekta e-Dječja kartica “Mudrica”. U 2024. godini, za sve korisnike kartice, pripremili smo popust od 35% na redovne cijene ulaznica na dan kupnje/posjete. 

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana obitelji omogućili smo dodatan popust na ulaznice u Nacionalni park Plitvička jezera od 15. svibnja do 19. svibnja.

Međunarodni dan obitelji

Međunarodni dan obitelji, koji se obilježava 15. svibnja, podsjeća nas da je obitelj temelj današnjeg društva te da ona igra ključnu ulogu u oblikovanju budućnosti.

Osnovni cilj obilježavanja Međunarodnog dana obitelji je podizanje svijesti o važnosti obitelji u društvu, poticanje svih relevantnih subjekata na djelovanje u korist obitelji te promicanje obiteljskih vrijednosti i solidarnosti u ostvarivanju boljeg životnog standarda za sve obitelji.

Kao partner projekta e-Dječja kartica “Mudrica”, Nacionalni park Plitvička jezera prepoznaje važnost obitelji u društvu.

Što je Mudrica?

Mudrica je inicijativa Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade koja omogućuje roditeljima, skrbnicima i udomiteljima pristup raznim aktivnostima diljem Hrvatske po povoljnijim cijenama putem različitih popusta.

Kako ostvariti popust u Nacionalnom parku Plitvička jezera?

Javite se na naš odjel prodaje putem e-pošte na prodaja@np-plitvicka-jezera.hr – najavite datum, vrijeme dolaska te željeni broj ulaza u Park (Ulaz 1 ili Ulaz 2). Naši referenti prodaje će napraviti rezervaciju koju ćete predočiti na ulazu u Park na dan posjete, gdje ćete prezentirati svoju e-Dječju karticu “Mudricu” i platiti ulaznice s 50% popusta od 15. svibnja do 19. svibnja.


Savjeti za posjet s djecom

Nacionalni park Plitvička jezera je jedinstvena prirodna oaza koja nudi nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje. Bez obzira na godine, svatko može uživati u ljepotama jezera, slapova i šuma koje ovaj park nudi. Za obitelji s djecom posebno je važno imati plan i organizaciju kako bi posjeta bila što ugodnija i bez stresa. U našem članku “Savjeti za posjet s djecom” pružamo korisne savjete kako bi vaša avantura bila što jednostavnija i zabavnija. Uz pomoć ovih savjeta, sigurni smo da će vaš boravak u Nacionalnom parku biti nezaboravan i ispunjen predivnim trenucima koje će cijela obitelj dugo pamtiti.

Radujemo se što zajedno gradimo pozitivnu i mladu sliku Hrvatske!

Za više informacija o projektu posjetite internetsku stranicu Mudrice.

Vaš Nacionalni park Plitvička jezera