LIKA DESTINATION DAYS

Urednik Blog


Lika destination days – Upravljanje kvalitetom održivog turizma u destinaciji Lika održat će se u Nacionalnom parku Plitvička jezera, 19. i 20. studenog 2019. godine s početkom u 10:00 sati u hotelu Jezero.

Jedinstveni projekt brendiranja destinacije Lika provodi se od 2017. godine pod motom „Smart sustainable destination“.

Prepoznavši važnost održivog turizma kao bitne gospodarske grane te društvenog i okolišnog učinka, Nacionalni park Plitvička jezera, Klaster Lika Destination, tvrtka Feel IQM i Ministarstvo turizma organiziraju konferenciju pod nazivom Lika destination days: upravljanje kvalitetom održivog turizma u destinaciji Lika.

Stručnjaci iz područja održivog turizma na konferenciji će Vas upoznati sa suvremenim dostignućima u procesu brendiranja destinacije, predstavit će se uspješni primjeri poduzetnika u turizmu kao i projekt upravljanja kvalitetom razvoja destinacije.

Konferencija je namijenjena svima koji namjeravaju započeti s brendiranjem destinacije, predstavnicima gradova i općina, turističkim zajednicama te poduzetnicima koji se bave turizmom kao i onima koji o tome tek razmišljaju.

Program konferencije možete pogledati ovdje

Napomena: Za sve sudionike konferencije koji će imati noćenje u hotelu Jezero, osiguran je smještaj po povlaštenoj cijeni te su kod rezervacije obavezni naglasiti da su sudionici konferencije.

Konferencija se održava u hotelu Jezero s početkom u 10:00 sati, a prijavu na konferenciju možete izvršiti na linku https://forms.gle/DQYkaDQF9iy1mpnQ7