Hrvatska turistička kartica i NP Plitvička jezera

Urednik Blog

Nacionalni park Plitvička jezera uključio se u projekt Hrvatske turističke kartice (CRO card). Tako sada svi nositelji Hrvatske turističke kartice, u razdoblju od  01.05.2021. do 30.09.2021., mogu ostvariti popuste od 10% na smještaj u hotelu Jezero u srcu Nacionalnog parka te 15% popusta u nacionalnom restoranu Lička kuća, restoranu Jezero u hotelu Jezero i u lobby baru hotela Jezero.


Hotel Jezero – pokazalo se kako boravak u prirodi može biti pravi lijek za nemir i stresove suvremenog života, zbog čega je smještaj u hotelu Jezero terapija koja vam treba

Neobuzdana ljepota prirode Nacionalnog parka Plitvička jezera očarava svakog posjetitelja – kristalna jezera, žuborenje vode, huk slapova, a sve to u zelenom zagrljaju šumskog okruženja, razlog su zašto su Plitvička jezera uvjerljivo najposjećeniji hrvatski nacionalni park. Najveće među njima je jezero Kozjak, utkano u niz od 12 bisera koji čini splet Gornjih jezera, međusobno odvojenih sedrenim barijerama. Upravo se u toj oazi, začahuren u smirujućoj atmosferi Plitvičkih jezera i udaljen tek tristotinjak metara od smaragdnog zelenila Kozjaka, smjestio Hotel Jezero – pravi dragulj zelenog odmora. Ovaj će vas hotel približiti miru prirode i uljuljkati u stanje istinskog odmora, onog koji puni baterije i ostavlja vas potpuno osvježenima.

Popust za smještaj u hotelu Jezero obračunava se na recepciji na cijenu smještaja rezerviranog putem web stranice, pozivnog centra i/ili hotelske recepcije, izuzev non- refundable rezervacija i rezervacija za aranžmane. Prilikom check in-a potrebno je napomenuti korištenje pogodnosti putem “CRO kartice”.


Nacionalni restoran Lička kuća – autohtone namirnice u autohtonom ambijentu

Ako tražite široku ponudu specijaliteta s tradicionalnim namirnicama  i još poslužene u izvornom ambijentu, tada je nacionalni restoran Lička kuća lokacija koju morati posjetiti.


U vremenu pandemije, potreba održavanja socijalne distance i općenito promjene cjelokupnog načina svakodnevnog života, potreba za provođenjem vremena u prirodi izraženija je više nego ikada. Bijeg u prirodu Nacionalnog parka Plitvička jezera izvrsna je prilika za punjenje energije i relaksaciju. Pozivamo sve da iskoriste priliku i dođu uživati u prekrasnoj prirodi Parka i njenim iznimnim blagodatima za organizam. Hrvatska turistička kartica izvrstan je projekt kojim se potiče domaći turizam, drago nam je da smo dio njega i s veseljem očekujemo goste.


Svi detalji o ponudi Nacionalnog parka Plitvička jezera i ostvarivanju pogodnosti korištenjem Hrvatske turističke kartice mogu se pronaći na linku.