Rujan na Plitvičkim jezerima

Urednik Novosti

Radno vrijeme za posjet: 7:00 –19:00 h; Prodaja ulaznica: 7:00 – 16:00 h


CIJENE ULAZNICA

Dragi naši, iskusite čari jeseni u Nacionalnom parku Plitvička jezera uz snižene cijene ulaznica, izvrsne aranžmane u hotelu Jezero i kampu Korana, gastro ponudu u restoranima parka te prirodu koja oduzima dah i odmara um i tijelo.

Period ►
Cijena po osobi (HRK) ▼
1 .9. – 30. 9. 2021.
A*** B***
Odrasli300,00 250,00200,00 150,00
Odrasli – grupe*300,00 220,00200,00 135,00
Studenti200,00 125,00125,00 100,00
Studenti – grupe*200,00 110,00125,00 90,00
Djeca 7-18 godina120,00 70,0070,00 50,00
Djeca 7-18 godina – grupe*100,00 60,0060,00 45,00
Djeca do 7 godina i osobe s posebnim
potrebama s invaliditetom preko 50%
GRATIS GRATIS
* Minimalan broj za grupu je 10 osoba. Pisana najava dolaska je obvezna na mail prodaja@np-plitvicka-jezera.hr; * Pravo na studensku ulaznicu ostvaruje se isključivo uz predočenje važeće studentske iskaznice kojom se potvrđuje status i identitet studenta; *** Od 01.09. -30.09. cijena A do 15h, cijena B poslije 15h.


DVODNEVNE CIJENE ULAZNICA

Period ►
Cijena po osobi (HRK)▼
 1. 9. – 30. 9. 2021.
 Odrasli 450,00 350,00
 Studenti 310,00 190,00
 Djeca 7 – 18 godina170,00 100,00
Obvezno upisivanje imena posjetitelja na ulaznicu.

Kupi ulaznice


Odaberite svoj program obilaska


NAJAM DRVENIH ČAMACA NA JEZERU KOZJAK: 70,00 KN/SAT

Unajmite drveni čamac i uživajte u vožnji preko najvećeg jezera nacionalnog parka – jezera Kozjak. Uzmite vrijeme za sebe i opustite se veslajući i promatrajući predivnu prirodu koja se budi. Cijena najma iznosi 70,00 kn/sat.

Iznajmljivanje čamaca: 10:00 – 18:00 h


PONUDA SMJEŠTAJA


Rujan u hotelu Jezero

Rujan na Plitvičkim jezerima odiše nekom posebnom raskoši prirode, vedrinu ljeta zamjenjuje šuštanje lišća pod nogama dok se čarobne boje rane jeseni zrcale u 16 jedinstvenih jezera. Pozivamo Vas da doživite ovu impresivnu harmoniju boja, mirisa i oblika te odmorite prije hladnijih dana u rujanskoj ponudi hotela Jezero koju smo pripremili za vas.

Naš aranžman uključuje 1, 2 ili 3 noćenja s mogućnošću izbora BB ili HB usluge te ulaznicu u Nacionalni park Plitvička jezera. U sklopu ovog aranžmana osigurali smo vam popuste na brojne sadržaje: sat najma čamca za vesla na jezeru Kozjak, finsku saunu u hotelu Jezero, ulaznicu za Baraćeve špilje i najveći europski Pećinski park Grabovača, jahanje na ranču Terra te relax masažu u kozmetičkom salonu Fors Fortis. Za boravak od tri noćenja, uz sve navedene popuste nudimo vam gratis sat najma čamca na jezeru Kozjak. Sve vas koji se odlučite za uslugu noćenja s doručkom, čeka popust na ručak ili večeru u našem bistrou Vučnica za sve dane vašeg boravka.

Odmorite se u očaravajućoj ljepoti prirode i zakoračite u jesen na Plitvičkim jezerima!

 • 1 noćenje s doručkom
 • ulaznicu u Nacionalni park (vrijedi za cijelo vrijeme boravka)
 • 50 % popusta na najam čamca na vesla na jezeru Kozjak (1 sat)
 • 20 % popusta na korištenje finske saune (uz prethodnu najavu na +385 53 751 40, 751 500)
 • 20% popusta na ručak ili večeru u bistrou Vučnica
 • 15 % popusta na cijenu ulaznice u Baraćeve špilje
 • Cijena po osobi: od 597,50 kn

Rezervirajte svoj odmor


Rujan u kampu Korana

Odvažite se na drugačiji odmor, onaj u ljepoti jeseni, krajolicima prepunim bojama i kreativnoj igri prirode u svoj njezinoj raskoši! U ovom ugođaju iskoristite mirno okruženje kampa Korana za blagodati boravka u prirodi, daleko od ljetnih vrućina i užurbanosti. Stoga, pozivamo vas da se prije hladnijih dana ispunite pozitivnom energijom, osjećajem mira i doživite jesenske impresije nadomak Nacionalnog parka Plitvička jezera koje zasigurno nikog neće ostaviti ravnodušnim.Naša posebna ponuda uključuje 2 ili 3 noćenja u bungalovima kampa Korana, s uslugama noćenja s doručkom ili polupansionom te ulaznicom u Nacionalni park Plitvička jezera. Doživite jesensku idilu Plitvičkih jezera uz popuste koje vam nudimo na sat najma čamca na vesla na jezeru Kozjak, jahačke ture na ranču Ranch Terra, sadržaje Adrenalin parka Plitvice te popuste na ručak ili večeru u restoranu kampa Korana ukoliko ste odabrali noćenje s doručkom.  Za sve vas koji se odlučite ostati tri noći, uz sve navedene popuste, aranžman uključuje ulaznicu u Baraćeve špilje, dok su sat najma čamca na vesla na jezeru Kozjak i najam štapova za nordijsko hodanje gratis. Uz naše bungalove s novouređenim zajedničkim sanitarnim čvorom, na raspolaganju su vam restoran s vanjskom terasom, trgovina, prostor za grill i besplatan prijevoz do Parka i nazad.

Želimo vam divne trenutke u jesenskom ugođaju kampa Korana!


 • 2 noćenja s doručkom
 • ulaznica u Nacionalni park (vrijedi za cijelo vrijeme boravka)
 • 50% popusta na najam čamca na vesla na jezeru Kozjak (1 sat)
 • 15% popusta na ručak ili večeru u restoranu kampa Korana
 • 20% popusta na cijenu usluge jahanja na ranču Terra
 • 15% popusta na usluge Adrenalin parka Plitvice – Zip-line i velika ljuljačka
 • Cijena po osobi od 566,00 kn

(Napomena: bungalovi nisu opremljeni vlastitim kupaonicama već imaju na raspolaganju novouređeni zajednički sanitarni čvor).

Rezervirajte svoj odmor u bungalovima kampa Korana


HRVATSKA TURISTIČKA KARTICA

Hrvatska turistička kartica projekt je Vlade RH i Ministarstva turizma i sporta s ciljem povećanja potrošnje hrvatskih građana u ugostiteljstvu i turističkim sadržajima na području cijele Republike Hrvatske. Pokažite svoju Hrvatsku turističku karticu i u periodu 01.05.2021. – 30.09.2021. ostvarite sljedeće popuste u objektima Nacionalnog parka Plitvička jezera:

 • 10% popusta na smještaj u hotelu Jezero*
 • 15% popusta u restoranu hotela Jezero (Popust se obračunava na licu mjesta na konzumaciju hrane i pića. Molimo napomenuti “CRO kartica”)
 • 15% popusta u lobby baru hotela Jezero (Popust se obračunava na licu mjesta na konzumaciju hrane i pića. Molimo napomenuti “CRO kartica”)
 • 15% popusta u restoranu Lička kuća (otvorenje restorana ovisi o epidemiološkim mjerama)

*Napomena: Popust se obračunava na recepciji na cijenu smještaja rezerviranog putem web stranice www.np-plitvicka-jezera.hr, pozivnog centra i/ili hotelske recepcije, izuzev non- refundable rezervacija i rezervacija za aranžmane. Prilikom check in-a napomenuti “CRO kartica”.

Više o Hrvatskoj turističkoj kartici


GASTRO PONUDA


Lička kuća

Radno vrijeme: 11:00 – 23:00

Ako tražite široku ponudu specijaliteta autohtonih okusa pripremljenih na nove načine i još posluženu u izvornom ambijentu, tada je nacionalni restoran Lička kuća lokacija koju morati posjetiti. Zamislite samo ovaj prizor – otvoreno ognjište, pucketanje vatre koja titra ispod ražnja, zrak ispunjen aromatičnim začinima i mirisima koji najavljuju da će se svježe pečen specijalitet pojaviti na vašem tanjuru za samo nekoliko minuta. Uz tradicionalne okuse pripremljene na nove načine, u Ličkoj kući se i dalje može uživati i u okusima tradicionalno pripremljene janjetine i teletine ispod peke, ličkog krumpira… Ovakva jela potrebno je rezervirati minimalno tri sata prije dolaska.

Jelovnik pronađite na linku


Bistro Vučnica

Radno vrijeme: 07:00 – 23:00

Dva kilometra od južnog ulaza (Ulaz 2) u nacionalni park, smjestio se bistro Vučnica, s pogledom na maleno skijalište i predivnu prirodu koja ga okružuje. Bistro Vučnica nudi posjetiteljima domaće kobasice, pizze, hamburgere te slastice poput torte od base.

Jelovnik pronađite na linku.


Restoran Jezero

Radno vrijeme a la carte restorana: 11:00 – 23:00

Radno vrijeme Lobby bara: 07:00 – 23:00

Neobuzdana ljepota prirode Nacionalnog parka Plitvička jezera očarava svakog posjetitelja – kristalna jezera, žuborenje vode, huk slapova, a sve to u zelenom zagrljaju šumskog okruženja, razlog su zašto su Plitvička jezera uvjerljivo najposjećeniji hrvatski nacionalni park. Najveće među njima je jezero Kozjak, utkano u niz od 12 bisera koji čini splet Gornjih jezera, međusobno odvojenih sedrenim barijerama. Upravo se u toj oazi, začahuren u smirujućoj atmosferi Plitvičkih jezera i udaljen tek tristotinjak metara od smaragdnog zelenila Kozjaka, smjestio Hotel Jezero – pravi dragulj zelenog odmora. U hotelu se nalazi istoimeni restoran Jezero koji će vam pružiti pogled na opuštajuće zelenilo. Ugodna atmosfera vanjske terase s pogledom na jezera osvaja u jednakoj mjeri kao i široka ponuda pića i slastica.

Više detalja o restoranu pronađite na linku.


OSTALI OTVORENI UGOSTITELJSKI OBJEKT


ŠTO POSJETITI U OKOLICI PARKA

Vođeni željom da dođete zbog jezera, a ostanete zbog prirode i avanture, pripremili smo preporuke što posjetiti u okolici Nacionalnog parka Plitvička jezera. Na aplikaciji se nalaze preporuke što pogledati, koje aktivnosti isprobati, na koje biciklističke staze se otisnuti… Na vama je odabrati vama najzanimljivije. Želimo vam predivan posjet i odmor u Nacionalnom parku Plitvička jezera te pregršt avantura u našoj okolici.

Pregledaj preporuke Što posjetiti u okolici Parka na web aplikaciji Parka