Zima na Plitvičkim jezerima

Urednik Novosti

Radno vrijeme ulaza: 8:00 – 15:00 Prodaja ulaznica: 8:00 – 13:00


CIJENE ULAZNICA

Dragi naši, iskusite čari zimske idile u Nacionalnom parku Plitvička jezera uz posebne cijene ulaznica u zimskom periodu, izvrsne aranžmane u hotelu Jezero, gastro ponudu u restoranima parka te prirodu koja oduzima dah i odmara um i tijelo.

Period ►
Cijena po osobi (HRK) ▼
1.11.2021. – 31.3.2022.
Odrasli80,00
Odrasli – grupe*75,00
Studenti50,00
Studenti – grupe*45,00
Djeca 7-18 godina35,00
Djeca 7-18 godina – grupe*30,00
Djeca do 7 godina i osobe s posebnim
potrebama s invaliditetom preko 50%
GRATIS

Važna obavijest: nošenje maski za lice u panoramskim vozilima, na brodovima te u zatvorenim prostorima je obavezno.


PONUDA SMJEŠTAJA

Zimski ugođaj na Plitvičkim jezerima

Ima nešto čarobno u tišini zime, krajolicima u kojima vrijeme kao da je stalo. Pozivamo vas da ove zime doživite idilične prizore uspavane prirode Plitvičkih jezera, osjetite blagodati iscjeljujućeg boravka na svježem zraku i kušate bogatstvo naše gastronomske ponude inspirirane ličkom tradicijom.

Kako bismo vam osigurali jedinstven zimski odmor i odmak od užurbanog ritma svakodnevice, pripremili smo za vas aranžman koji sadrži 1, 2 ili 3 noćenja s doručkom ili polupansionom u hotelu Jezero i uključenim ulaznicama u Nacionalni park Plitvička jezera. Ovu posebnu ponudu smo za vas upotpunili popustima na brojne sadržaje: finsku saunu u hotelu Jezero, masažu u kozmetičkom salonu Fors Fortis, jahanje na ranču Terra, ulaznicu za posjet Kući Velebita u Nacionalnom parku Sjeverni Velebit te kupnju rakija i likera tradicionalne proizvodnje na obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu Vlainić. Za sve vas koji se odlučite za uslugu noćenja s doručkom, nudimo popust na večeru u restoranu Lička kuća za cijelo vrijeme vašeg boravka.

Dođite na zimski odmor i doživite čari ličke zime na Plitvičkim jezerima!

  • 1 noćenje s doručkom
  • ulaznicu u Nacionalni park (vrijedi za cijelo vrijeme boravka)
  • 20% popusta na večeru u restoranu Lička kuća
  • 20% popusta na korištenje finske saune
  • 20% popusta na RELAX masažu (u trajanju od 60 min) u kozmetičkom salonu „Fors Fortis“ u hotelu 
  • 20% popusta na cijene jahanja na ranču „Terra“
  • Cijena po osobi: od 365,00 kn

GASTRO PONUDA

Restoran Lička kuća

Radno vrijeme: 11:00 – 23:00

Ako tražite široku ponudu specijaliteta autohtonih okusa pripremljenih na nove načine i još posluženu u izvornom ambijentu, tada je nacionalni restoran Lička kuća lokacija koju morati posjetiti. Zamislite samo ovaj prizor – otvoreno ognjište, pucketanje vatre koja titra ispod ražnja, zrak ispunjen aromatičnim začinima i mirisima koji najavljuju da će se svježe pečen specijalitet pojaviti na vašem tanjuru za samo nekoliko minuta. Uz tradicionalne okuse pripremljene na nove načine, u Ličkoj kući se i dalje može uživati i u okusima tradicionalno pripremljene janjetine i teletine ispod peke, ličkog krumpira… Ovakva jela potrebno je rezervirati minimalno tri sata prije dolaska.


Bistro Vučnica

Radno vrijeme: 07:00 – 23:00

Dva kilometra od južnog ulaza (Ulaz 2) u nacionalni park, smjestio se bistro Vučnica, s pogledom na maleno skijalište i predivnu prirodu koja ga okružuje. Bistro Vučnica nudi posjetiteljima domaće kobasice, pizze, hamburgere te slastice poput torte od base.


Restoran Jezero

Radno vrijeme à la carte restorana: 11:00 – 23:00
Radno vrijeme Lobby bara: 07:00 – 23:00

Neobuzdana ljepota prirode Nacionalnog parka Plitvička jezera očarava svakog posjetitelja – kristalna jezera, žuborenje vode, huk slapova, a sve to u zelenom zagrljaju šumskog okruženja, razlog su zašto su Plitvička jezera uvjerljivo najposjećeniji hrvatski nacionalni park. Najveće među njima je jezero Kozjak, utkano u niz od 12 bisera koji čini splet Gornjih jezera, međusobno odvojenih sedrenim barijerama. Upravo se u toj oazi, začahuren u smirujućoj atmosferi Plitvičkih jezera i udaljen tek tristotinjak metara od smaragdnog zelenila Kozjaka, smjestio Hotel Jezero – pravi dragulj zelenog odmora. U hotelu se nalazi istoimeni restoran Jezero koji će vam pružiti pogled na opuštajuće zelenilo. Ugodna atmosfera vanjske terase s pogledom na jezera osvaja u jednakoj mjeri kao i široka ponuda pića i slastica.


Ostali otvoreni ugostiteljski objekti


ŠTO POSJETITI U OKOLICI PARKA?

Vođeni željom da dođete zbog jezera, a ostanete zbog prirode i avanture, pripremili smo preporuke što posjetiti u okolici Nacionalnog parka Plitvička jezera. Na aplikaciji se nalaze preporuke što pogledati, koje aktivnosti isprobati, na koje biciklističke staze se otisnuti… Na vama je odabrati vama najzanimljivije. Želimo vam predivan posjet i odmor u Nacionalnom parku Plitvička jezera te pregršt avantura u našoj okolici.