Poziv učenicima Srednje škole Plitvička jezera za prijavu na program stipendiranja

Urednik Novosti

Na temelju članka 21. Statuta Javne ustanove „Nacionalni park Plitvička jezera“ i Sporazuma o suradnji sklopljenog između Javne ustanove Nacionalni park Plitvička jezera i Srednje škole Plitvička jezera, Ur. broj: 5280/18 od 19. lipnja 2018. godine, Javna ustanova „Nacionalni park Plitvička jezera“ objavljuje

POZIV UČENICIMA SREDNJE ŠKOLE PLITVIČKA JEZERA ZA PRIJAVU NA PROGRAM STIPENDIRANJA RADI POTICANJA OBRAZOVANJA U UGOSTITELJSTVU I TURIZMU

  Javna ustanova Nacionalni park Plitvička jezera (dalje u tekstu: Ustanova) podnijeti će prijavu na Javni poziv Ministarstva turizma i sporta kojim učenici koji se školuju za zanimanja u turizmu i ugostiteljstvu imaju priliku tijekom školovanja steći dodatno znanje i iskustvo, a pritom i zaraditi.

U okviru „Programa poticanja obrazovanja u ugostiteljstvu i turizmu – Stipendije“ Ministarstva turizma i sporta, učenicima koji se prijave na poziv i koji se obrazuju za zanimanje konobar, kuhar, slastičar i hotelijersko – turistički tehničar ukoliko zadovolje uvjete propisane programom biti će dodijeljena stipendija u iznosu od 266,00 eura mjesečno tijekom školske godine 2023./2024 (za 10 mjeseci od rujna do lipnja).

Sa zainteresiranim učenicima koji ispunjavaju uvjete sukladno Programu Ministarstva, biti će sklopljen ugovor o stipendiranju kojim će se detaljno precizirati obveze Ustanove i učenika stipendista.

Sve detaljne informacije o Javnom pozivu Ministarstva turizma i sporta možete pronaći na službenim web stranicama Ministarstva ili na sljedećem linku:

https://mint.gov.hr/javni-pozivi-i-natjecaji-11414/t-u-r-i-z-a-m/22181

Obrasci prijave biti će podijeljeni učenicima Srednje škole Plitvička jezera, a isti se nalaze i u prilogu poziva na web stranici Ustanove.

Ispunjene obrasce potrebno je predati najkasnije 15. studenog 2023. godine u Školi ili ih možete izravno poslati na: pisarnica@np-plitvicka-jezera.hr                                                                              

                                                                                   

Javna ustanova Nacionalni park

Plitvička jezera

Ravnatelj

                                                                                                                                 Tomislav Kovačević

PREUZIMANJE DOKUMENATA:

Prijavni obrazac 2023.

Privola za obradu osobnih podataka – stipendije 2023.